For å kunne spille og bruke Vikse Paintball sine baner og områder må en skrive under på ett egenerklærings skjema at du som spiller/foreldre for spiller under 18år, samtykker til gjeldende regler for Vikse Paintball nedenfor ref punkt 1 - 25.

Select an option
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Select an option
Select an option
Select an option
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed

Alle som er på Vikse paintball sine baner /områder, bruker vårt utstyr eller har med eget utstyr har ansvar i å rette seg til følgende regler. Følges ikke regler risikerer du å bli kastet ut fra plassen og politianmeldt.
1. Maske SKAL alltid brukes overalt hvor folk bruker luftvåpen samt ikke har løpssokk over løpet. DVS på baneområdet og i nærheten inn mot banen(langgang ut mot banen), samt hvor all form for testing av markør foregår.

2. Løpssokk SKAL brukes overalt hvor folk ikke bruker maske, Spesielt på pauseområder og en skal alltid si fra til spillere vist du ser nokon som er uten.

3. En markør er laget slik at den ”kan” unngå å skyte da i form av en safetyknapp eller ved å slå av strømmen på markøren. Det viser seg at dette ikke er noen garanti for at den ikke skal skyte ett dropp skudd. Dette skjer når markøren på ett ukjent tidspunkt slepper ut trykket som er inni. Du vil da skyte ett dropp skudd. For å forhindre dette skal markøren alltid følge punkt 2. Markøren SKAL allikevel alltids være sikret eller slått av alle plasser hvor folk ikke bruker maske og spesielt på pauseområder/samlingsplasser.

4. All bruk av markører utenom områdene til Vikse Paintball klubb uten samtykke fra grunneiger/politi kan risikere i utestengelse av klubben/banen.
Kun bruk markørene på godkjente områder.
All form av skyting/kasting av paintballs på ting og folk hvor det ikke er hentet tillatelse risikerer utestengelse.

5. Som medlem av Vikse Paintball klubb har du i ansvar å fronte klubben på best mulig måte, samt respektere alle for den dei er.

6. Som medlem har du mulighet å arrangere spill på banene våre, kravet er da at en fra styret skal bli med og arrangere og passe på dere. Det er da den personen fra styret som er med som har ALL ansvar. Folk skal rette seg etter denne personen.

7. Det er 12års aldersgrense å bli medlem i klubben, samt bruke våre baner. En skal da fylle ut egenerklæringskjemaet på hjemmesiden og foresatte må skrive under på disse reglene for at du har lov å bli med.

8. Man skal aldri avfyre skudd mot inaktive spillere eller publikum. De som gjør dette, vil bli henvist bort fra banen og dette medfører utestengelse.

9. Skjulesteder skal ikke ødelegges eller justeres på! Det skal heller ikke skytes mot skilt og lys eller ting av verdi. En risikerer da å måtte erstatte dette.

10. Er man truffet, skal det markeres med at spilleren roper TATT, Setter løpssokk på, hever markøren over hodet og går ut. Her vil også brudd på regler straffes.

11. Treff er når en ball sprekker på deg eller markøren din.. ikke vist ballen treffer et hinder før deg og sprekker)

12. Treff i markør gjelder som treff når klubben arrangerer spill ikke ved utleie.

13. En skal aldri ha med en markør som skyter over 300fps eller 15bps på banen.

14. Deltagere skal ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

15. Ved spill med Vikse Paintball klubb er kun tillatt å bruke paintballs kjøpt av Vikse Paintball Klubb. har man med egne ball kan en betale en ball avgift på 50kr(gjelder ikke medlemmer av klubben)

16. Vist en spiller oppholder seg i et tårn kan denne personen enkelt bli eliminert ved at en står under tårnet og roper STOPP.

17. Er en spiller inn forbi 5 meter skal en rope STOPP og det er ikkje lov å skyte, personen som først ropte stopp eliminerer alle spillere på motstandernes lag i en omkrets av 5 meter.

18. En kan ikkje bruke stopp regelen vist en ikkje har med markør.

19. En skal aldri legge en markør over en dekning og skyte rundt, en kan i værstefall komme inn under en maske.

20. Ball som er skutt skal ikke plukkes opp fra bakken og brukes på nytt da disse kan ha små skader som resulterer i at dem sprekker oppi magasin og ødlegger resten av ballen, eller så kan det vere at ballen har vore utsatt for fukt og da utvier den seg og vil da tette for alle dem andre ballene i magasinet.

21. Som medlem håper vi at du vil bli med når vi har dugnader.

22. All form av pyro effekter skal godkjennes av Dagfin Vikse.

23. En har ikke lov å fylle luft på tanker før en er instruert. Alle luft tanker må vær trykkgodkjent

24. En har ikkje lov å skyte ut i gjennom hull i dekninger! Bare på sidene eller over

25. All form for rus er forbudt på banen og områder disponert av Vikse Paintball (en har ikkje lov å møte opp beruset på ett spill)

For spørsmål ang regler kan en ringe Dagfinn Vikse på 99467030.