Kontakt

Straumavegen 186, 5550 Sveio
994 67 030
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fill out this field

Veibeskrivelse

Vi ligger ca. midt mellom Sveio sentrum og Haugesund, her er kart og bilde beskrivelsene fra Stord og Haugesund.

Kjører du fra Stord eller Sveio skal du kjøre til en plass som heter Ekrene som ligger på 47 mot Haugesund og se etter skiltet på bildet.

Kjører du fra Haugesund skal du kjøre til en plass som heter Ekrene som ligger på 47 Mot Sveio/Stord og se etter skiltet på bildet.

Fortsett å følg samme skilting videre mot Ryvarden.

Ca 3 min etter forrige skilt, tar du inn en grusvei med skiltet Straumen 2. Her står det også et skilt med Vikse Paintball (Plassen har blitt oppgradert med asfalt)

Kjør helt til endes av denne grusveien, til du kommer til et skilt hvor det står Vikse Paintball på høyre side (Lite skilt på stolpe).

(Den første oppkjørselen er ekstremt bratt hvis du kommer med taxi/lav bil, eller bare er nødt til å stoppe opp for å ta en bakke start, som resultere i at jeg må fikse veien:( kjør videre og snu for å kjøre opp den andre)

Da det går sauer på veien inn til banen, så er det satt opp en port du skal kjøre gjennom. Veldig viktig å lukke denne porten etter deg!

Så kommer du til parkeringen hvor en kan parkere og gå videre opp. (Har du mye ting med deg så kan du ringe 99467030 og få lov å kjøre helt opp) (max plass til 2 biler)

Her ser du samlingsplassen vår.

Bruk kartet for å få kjøreanvisninger på telefonen. Merk at oppkjørsel til paintballbanen er til høyre ca 100m etter kjøreanvisningen slutter.