Platinumpakke

600,-
Oppgradert marør
Oppgradert markør av typen Planet Eclipse Etha som kan skyte fullauto. Denne markøren skyter mye rettere og fortere, og gir deg en taktisk fordel i spilet!
Maske
Vi bruker masker av typen Tippmann Valor, Intrepid og JT Spectra alle har dobbeltglass som gir høy beskyttelse og gir mindre dugg under intens spill.
Luft
Vi bruker lufttanker av typen Ninja SLP air, som er en av de beste og tryggeste luft flaskene for paintball. Våre lufttanker blir trykktestet og byttet ut regelmessig, så du skal føle deg trygg på banen.
500 ball
Til utleie bruker vi G. I. Sportz One Star og Two Star, dette er ball er en ball som er hard nok til å ikke sprekke i løpet, men sprekker der dem treffer. Høyere ball som Tree Star og Five Star blir brukt av medlemmer i litt dyrere markører for eks. Elektro markører, som er snillere med ballen da det er en litt mer skjør ball.
Beskyttelse
Hos oss får du med lag bånd som viser hvilket lag du er på, hansker og hals beskyttelse samt den viktigste beskyttelsen som er masken. Hos oss skal du spille trygt og kunne føle deg sikker mens du spiller.
Kjeledress
Kjeledresser i blått eller rødt som skiller lagene, og beskytter klær
En paint eller røykgranat
Paintgranatene leverer ett høyt Smell og er en moro sak å bruke på banen for å skape litt stemning. Røykgranatene leverer mye røyk. Røyken, som holder en lav temperatur, begynner å sive ut av en liten ventil Kommer i forskjellige farger og vi leverer farger alt etter hva som er på lager.